ΟΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Η VICTORY, δημιούργησε ένα πανελλαδικό πρόγραμμα εξυπηρέτησης οδικής βοήθειας για περιστατικά πελατών των ενεργών συνεργατών του δικτύου μας , που δεν έχουν οδική βοήθεια, με χαμηλό κόστος χρέωσης .

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται με την 24 ωρη τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης, όπου ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπός μας, θα προσφέρει την κατάλληλη βοήθεια ώστε να εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο πελάτης, του συνεργάτη μας .

Οι υπηρεσίες του προγράμματος  VICTORY ASSISTANCE EMERGENCY αφορούν οχήματα   ΜΟΤΟ- ΕΙΧ –ΦΙΧ  ΕΩΣ 3 τόνους και  μεταξόνιο μέχρι 3,50 μ .

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει να μεταφερθεί σε συνεργείο της αρεσκείας του, το κόστος χρέωσης εξαρτάται από το γεωγραφικό σημείο που έχει ακινητοποιηθεί το όχημα του πελάτη και το γεωγραφικό σημείο που επιθυμεί να μετακινηθεί.

Το κόστος χρέωσης του περιστατικού για τη γεωγραφική ζώνη της Αττικής είναι 30€ + ΦΠΑ και αφορά στις περιοχές μέχρι το δάσος  Χαϊδαρίου, μέχρι την Βούλα,  μέχρι την Αγ. Παρασκευή (Σταυρός), και μέχρι την Κηφισιά. Το κόστος υποστήριξης  για όλες τις άλλες περιοχές της Αττικής  είναι 60€ + ΦΠΑ.

Το κόστος χρέωσης του περιστατικού για όλες τις άλλες γεωγραφικές ζώνες  σε όλη  την υπόλοιπη Ελλάδα, εξετάζεται κατά περίπτωση.

  • Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν την επικοινωνία, με το συντονιστικό μας κέντρο :
  1. κατηγορία οχήματος.
  2. την ακριβή τοποθεσία που έχει μείνει και την ακριβή τοποθεσία που θέλει να πάει, ο πελάτης σας.
  3. θα πρέπει να γνωρίζει ο πελάτης το κόστος  της εξυπηρέτησης και τον άμεσο τρόπο πληρωμής στο οδηγό με παραλαβή νομίμων δικαιολογητικών.
  4. αριθμό κυκλοφορίας, ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο πελάτη.
  • Σκοπός της εταιρεία μας είναι, η καλύτερη και η οικονομικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη, του συνεργάτη μας. Διευκρινίζουμε ότι, η εταιρεία μας δεν έχει κανένα κέρδος από αυτήν την υποστήριξη, σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η υπηρεσία απευθύνεται κυρίως σε συνεργάτες της victory, που έχουν παραγωγή συμβολαίων οδικών βοηθειών άνω των 10 συμβολαίων μηνιαίως.
  • Το κόστος της υπηρεσίας  χρεώνεται ο πελάτης, ο οποίος καταβάλλει το συμφωνηθέν ποσό στον οδηγό της εταιρείας οδικής βοήθειας με την οποία έχει συμβληθεί η εταιρεία μας, από τον οποίο παραλαμβάνει και το σχετικό νόμιμο παραστατικό (απόδειξη παροχής).
  • Σε περίπτωση που ο συνεργάτης επιθυμεί να χρεωθεί ο ίδιος το περιστατικό, θα πρέπει να καταβάλει το συμφωνηθέν ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω e – banking  και να στείλει το καταθετήριο στην εταιρεία οδικής βοήθειας, ώστε να εξυπηρετηθεί άμεσα.